Vadkovászos rozs cipó
Nettó tömeg: 450 g (+/-10%)
Rövid leírás:
Búzalisztből hozzáadott sütőélesztő nélkül előállított búzacipó. Napjainkban egyre nagyobb az igény a természetes és autentikus péktermékre, ennek megfelelve fejlesztettük ki speciálisnak mondható, de mégis tradícionális kenyérfélénket, mely a tésztát sütőélesztő nélkül lazítja; sütéskor összehasonlíthatatlanul gazdag ízt és bélzetet eredményezve. Különlegesen érett, természetes ízvilág, jellegzetes aroma, szaftos, rugalmas bélzet és hosszú, kiváló frissesség jellemzi. Egyedi aromájának és kiválóan rugalmas bélzetének köszönhetően egy különleges, prémium kategóriát képvisel a pékáruk között, valamint ennek köszönheti népszerűségét is. Kitűnő konzisztencia és szeletelhetőség. 60%-os rozstartalmú vadkovászos rozs pékáru.
Összetevők:
rozsliszt, víz, búzaliszt, kovász (kultúra), só, aszkorbinsav, enzimek.
Allergének:
+ Glutén
Rákfélék
Tojás
Halak
Földimogyoró
Szójabab
Tej
Diófélék
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kén-dioxid
Csillagfürt
Puhatestűek