Vadkovászos rozs cipó

Nettó tömeg: 450 g (+/-10%)
Rövid leírás:

Búzalisztből hozzáadott sütőélesztő nélkül előállított búzacipó. Napjainkban egyre nagyobb az igény a természetes és autentikus péktermékre, ennek megfelelve fejlesztettük ki speciálisnak mondható, de mégis tradícionális kenyérfélénket, mely a tésztát sütőélesztő nélkül lazítja; sütéskor összehasonlíthatatlanul gazdag ízt és bélzetet eredményezve. Különlegesen érett, természetes ízvilág, jellegzetes aroma, szaftos, rugalmas bélzet és hosszú, kiváló frissesség jellemzi. Egyedi aromájának és kiválóan rugalmas bélzetének köszönhetően egy különleges, prémium kategóriát képvisel a pékáruk között, valamint ennek köszönheti népszerűségét is. Kitűnő konzisztencia és szeletelhetőség. 60%-os rozstartalmú vadkovászos rozs pékáru.

Összetevők:

rozsliszt, víz, búzaliszt, kovász (kultúra), só, aszkorbinsav, enzimek.

Allergének:

+ Glutén
   Rákfélék
   Tojás
   Halak
   Földimogyoró
   Szójabab
   Tej
   Diófélék
   Zeller
   Mustár
   Szezámmag
   Kén-dioxid
   Csillagfürt
   Puhatestűek