Magyar tönkölyös vekni
Nettó tömeg: 450 g (+/-10%)
Rövid leírás:
Ősgabonafajták
közül az alakor, a tönke búza, a tönköly (kovász) és a vadrozs
koncentrációjából előállított cipó. Az ízek rusztikus kavalkádját a több
ásványi anyag, nyomelem és fehérje alkotja. Az ősgabonás pékáruk egy finom
vajas aromát jegyeznek enyhe diós jegyekkel, melyek ezen egyedülálló
ősgabona-kompozíció különleges íz-profiljában egyesülnek. A szaftos, rugalmas
bélzet az enyhe aromás savasság jegyében, a jól átsült héjjal és
malátás-karamelles jellegzetes ízzel párosul. Jó szeletelhetőség és kitűnő
eltarthatóság jellemzi.
Összetevők:
ősgabonák (tönkölyliszt, rozsliszt), margarin, kovász és só
Allergének:
+ Glutén
Rákfélék
Tojás
Halak
Földimogyoró
Szójabab
Tej
Diófélék
Zeller
Mustár
Szezámmag
Kén-dioxid
Csillagfürt
Puhatestűek