Magyar tönkölyös vekni

Nettó tömeg: 450 g (+/-10%)
Rövid leírás:

Ősgabonafajták közül az alakor, a tönke búza, a tönköly (kovász) és a vadrozs koncentrációjából előállított cipó. Az ízek rusztikus kavalkádját a több ásványi anyag, nyomelem és fehérje alkotja. Az ősgabonás pékáruk egy finom vajas aromát jegyeznek enyhe diós jegyekkel, melyek ezen egyedülálló ősgabona-kompozíció különleges íz-profiljában egyesülnek. A szaftos, rugalmas bélzet az enyhe aromás savasság jegyében, a jól átsült héjjal és malátás-karamelles jellegzetes ízzel párosul. Jó szeletelhetőség és kitűnő eltarthatóság jellemzi.

Összetevők:

ősgabonák (tönkölyliszt, rozsliszt), margarin, kovász és só 

Allergének:

+ Glutén
   Rákfélék
   Tojás
   Halak
   Földimogyoró
   Szójabab
   Tej
   Diófélék
   Zeller
   Mustár
   Szezámmag
   Kén-dioxid
   Csillagfürt
   Puhatestűek